Благодарствено писмо до д-р Райна Соколова и целия екип на Първо вътрешно отделение на МБАЛ-Пазарджик изпрати Ани Митренска от Пазарджик. Тя споделя, че иска да благодари с цялото си сърце за грижите към нея, защото е останала очарована от лекари, медицински сестри и санитари.

Пациентката обяснява, че почти една година е живяла с грешно поставена диагноза - жлъчно-каменна болест. Предстояла е операция, но в деня, в който трябвало да се извърши, успяла да премине на преглед при д-р Соколова, след като друга пациентка отменила часа си. След този преглед вече диагнозата се оказва друга, но се наложило да се приеме в Първо вътрешно отделение за още изследвания.

„Огромно благодаря за грижите в Първо вътрешно отделение на МБАЛ - Пазарджик - сектор по Гастроентерология и лекуващ лекар д-р Райна Соколова, която ми върна радостта от живота, след като почти година живях с грешната диагноза. Цял живот ще съм Ви благодарна, д-р Соколова! Бъдете жива и здрава, Вие и вашите близки!
Благодаря на анестезиолога, сестрите и санитарите от отделението за грижите, отношението и вниманието!“, пише признателната пациентка.

Тя съветва всички болни винаги да търсят второ и трето мнение.
„За добрите специалисти се чака с месеци, но си заслужава! Животът е Дар Божи, който трябва да пазим и ценим! Бъдете здрави!“, пожелава Ани Митренска.

 

bl pismo

logo-mbal

 

 

Дарителска  кампания на МБАЛ-Пазарджик

СМЕТКА ЗА ДАРЕНИЯ:

“МБАЛ-ПАЗАРДЖИК“АД

 „Инвестбанк“ АД

IBAN: BG30 IORT 8048 1092 7217 02

BIC: IORTBESF 

Основание за превод: 

Дарение