Благодарствено писмо до Министерството на здравеопазването, изпълнителния директор на МБАЛ-Пазарджик и отделението по Неврохирургия изпрати Деян Цветков. С него той изказва своята благодарност за доброто отношение и внимание, което е получил по време на лечението си в Неврохирургично отделение. Попада в отделението ,след като е блъснат от автомобил и остава в него в продължение на 10 дни.


„Искам всички да знаят, че в тази болница работят много добри лекари, които спасяват човешки животи. Не съм очаквал, че ще попадна в болница. Това, което си спомням преди приемането ми в отделението, е как, докато бях на колелото, ме блъсна автомобил. След падането съм си ударил главата и съм получил кръвоизлив, мозъчно сътресение и спукване на тъпанчето на едното ухо. Спомням си приемането в Спешно отделение. Искам специално да благодаря на д-р Димитър Бакалов, д-р Албена Петкова и медицинската сестра Соня Шопова, които ме посрещнаха и направиха всичко необходимо за мен. Назначиха ми изследвания, след което ме настаниха в Неврохирургия. Нямам много ясни спомени за себе си от първите часове и дни в отделението, но помня, че не ми даваха изобщо да ставам от леглото. Благодарение на всички навременни и точни грижи вече съм в по-добро състояние. Дълго ще се възстановявам, но се радвам, че лекарите са успели да реагират адекватно и съм се разминал без операция. Доверих се напълно на преценката им и не съм искал да ме местят в друга болница. Не познавах никой тук. Приятно изненадан съм от вниманието и грижите, които получих от целия екип на Неврохирургично отделение. Видях усмихнати, мили и човечни лекари, медицински сестри и помощен персонал. На всички тях изказвам голямата си благодарност. Силно впечатлен съм от професионализма, човешкото отношение и загрижеността на всички в отделението, които се грижеха за мен по време на десетдневния ми престой. Видях как се стараят, за да направят най-доброто за мен, така че да облекчат болките ми“, споделя в благодарственото си писмо Деян Цветков.
Той пожелава на началника на отделението, д-р Светломир Петров, на д-р Александър Буховски и на целия екип на Неврохирургия на първо място да са здрави, да продължават да бъдат все така грижовни към пациентите си и да се радват на много семейно щастие и любов.

 

б писмо

logo-mbal

 

 

Дарителска  кампания на МБАЛ-Пазарджик

СМЕТКА ЗА ДАРЕНИЯ:

“МБАЛ-ПАЗАРДЖИК“АД

 „Инвестбанк“ АД

IBAN: BG30 IORT 8048 1092 7217 02

BIC: IORTBESF 

Основание за превод: 

Дарение