Клиниката по Детска хирургия към УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив, съвместно с Хирургично отделение на МБАЛ „Пазарджик“, организират безплатни прегледи за деца. Те ще се проведат на 16 и 17 февруари 2024 година в кабинети № 4 и № 6 , ет. 2 на МЦДП“ВИВА“ в Пазарджик. Консултациите ще се извършват от екип на Клиниката по детска хирургия с ръководител проф. д-р Пенка Стефанова, дм.

За записване на час може да се обадите на тел. 0898 51 80 56 от 9 до 15ч. или чрез изпращане на запитване на електронна поща : Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Прегледите на 16 февруари (петък), ще бъдат от 14 до 18 ч., а на 17 февруари (събота) от 9 до 16ч.

„Безплатните хирургични прегледи са за всички деца от 0 до 18-годишна възраст. Целта ни е подобряване на качеството на детското здравеопазване и установяване на различните вродени и придобити заболявания в детска възраст. Искаме да сме в помощ на децата и родителите за вземане своевременно на мерки и прилагане на необходимото лечение“, обясни началникът на Клиниката по детска хирургия проф. д-р Пенка Стефанова. Тя е сред водещите специалисти в страната и председател на Българското дружество по детска хирургия.


Родителите могат да потърсят консултация при специалистите от Клиниката по детска хирургия, които ще преглеждат в Пазарджик при  заболявания на храносмилателната система, урогениталната система, вродени аномалии на глава, шия, белодробни заболявания, коремни заболявания, заболявания на крайниците, тумори в детска възраст и други хирургични проблеми.


По време на прегледите ще се извършва оценка на здравословното състояние на детето и ще бъдат направени препоръки за лечение, ако такова се налага.

Препоръчително е родителите да носят и всички налични изследвания и документи от консултации, извършени до момента. Не се изисква направление от личен лекар.

Клиниката по Детска хирургия към УМБАЛ „Св. Георги“ – Пловдив е републиканско консултативно звено за Южна България.
В нея се оказва висококвалифицирана помощ при всички планови и спешни хирургични заболявания в детската възраст.

 

детска хирургия

logo-mbal

 

 

Дарителска  кампания на МБАЛ-Пазарджик

СМЕТКА ЗА ДАРЕНИЯ:

“МБАЛ-ПАЗАРДЖИК“АД

 „Инвестбанк“ АД

IBAN: BG30 IORT 8048 1092 7217 02

BIC: IORTBESF 

Основание за превод: 

Дарение