Благодарствено отличие за дългогодишната й работа като лекар в МБАЛ-Пазарджик получи началникът на Отделението по физикална терапия и рехабилитационна медицина, д-р Донка Такучева, от изпълнителния директор на лечебното заведение, д-р Красимир Темнилов. В последния й работен ден преди нейното пенсиониране, колегите й я изпратиха с подаръци и със сълзи на очи, защото се разделят с толкова добър и обичан ръководител на отделението. Д-р Донка Такучева работи от 42 г. в областната болница в Пазарджик, а в продължение на 32 години е началник на Отделението по физиотерапия.


„Д-р Такучева е пример за лекар, който е добър професионалист и се раздава в работата. Над 40 години тя е част от екипа на Отделението по физиотерапия на нашата болница и е дълги години негов началник. Искам да й благодаря, че винаги е била тук и беше всеотдайна. Мога да кажа само добри думи за нея. Никога не е имало жалби, сигнали или оплаквания за нейната работа и отделението, което е ръководила“, заяви д-р Темнилов пред бившите и настоящи колеги на д-р Такучева, които тя събра за последен път в отделението. Той й пожела да бъде все така жизнена и още дълги години да е здрава и щастлива.

 

DSC 0037
„Благодаря на всички Вас. Благодаря на ръководството на болницата. Приемам тази награда като оценка за моята професионална работа през дългите общо 42 години само в това отделение и само в тази болница. Приемам я и като оценка за хората, които бяха през всички тези години с мен“, сподели с вълнение д-р Такучева и разказа за изминалите години и своето начало като лекар в болницата, когато в отделението са работили 60 човека.
Главната сестра на болницата Елена Станчева също благодари на д-р Такучева за съвместната работа. Повече спокойствие и пътешествия бяха нейните пожелания.
Подаръци и цветя от всички работещи в ОФТРМ  поднесе д-р Цветелина Пешева, която ще бъде от 1 февруари новият началник на отделението.
„Благодарим Ви за това, че работихме заедно. Имахме и хубави и лоши моменти. Искаме да запазите хубави спомени от работата с нас. Пожелаваме Ви само здраве и късмет“. С тези думи се обърна д-р Пешева към д-р Донка Такучева, която ще наследи на ръководното място в отделението.

 

DSC 0069
Д-р Такучева пожела на колегите си, които остават да работят в отделението здраве, щастие, любов в семействата и успехи. А към д-р Пешева отправи и специално пожелание да бъде много търпелива.
Екипът на ОФТРМ  посрещна новия си началник, д-р Цветелина Пешева, с цветя и пожелание да бъде здрава и добър и успешен ръководител на отделението.

 

DSC 0079

 

 

logo-mbal

 

 

Дарителска  кампания на МБАЛ-Пазарджик

СМЕТКА ЗА ДАРЕНИЯ:

“МБАЛ-ПАЗАРДЖИК“АД

 „Инвестбанк“ АД

IBAN: BG30 IORT 8048 1092 7217 02

BIC: IORTBESF 

Основание за превод: 

Дарение