„Все повече пациенти избират Отделението по Ортопедия и травматология на МБАЛ - Пазарджик за смяна на тазобедрена и колянна става. Работим с висококачествени американски импланти. Качеството на имплантите, с които извършваме всяко ендопротезиране, е от изключителна важност за продължителността на “живота” на импланта след поставянето му, за натоварването, което имплантът понася с времето, както и за свободата на движения, които осигурява на пациента с течение на годините“, обяснява началникът на Ортопедично отделение д-р Йовко Червенков.


Натоварването на екипа на отделението е голямо, но се радвам , че все повече хора търсят нашата помощ, коментира д-р Червенков. Той ще продължи да консултира и пациенти, които искат преглед при него.
Ортопедичните прегледи са платени и се провеждат всеки понеделник от 13 до 19 ч. в приемен кабинет на Отделението по ортопедия и травматология на МБАЛ-Пазарджик. Записванията за преглед при д-р Червенков се приемат всеки работен ден от 07:30 до 15:00 на тел. 0899000044.
Д-р Червенков ще извършва прегледи за тазобедрено ендопротезиране и колянно ендопротезиране, профилактика на халукс валгус , както и други заболявания, касаещи ставни проблеми.

 

d-r Червенков

logo-mbal

 

 

Дарителска  кампания на МБАЛ-Пазарджик

СМЕТКА ЗА ДАРЕНИЯ:

“МБАЛ-ПАЗАРДЖИК“АД

 „Инвестбанк“ АД

IBAN: BG30 IORT 8048 1092 7217 02

BIC: IORTBESF 

Основание за превод: 

Дарение