Деца от група “ Детелина“ на детска градина“Слънчо“ приятно изненадаха работещите във Второ педиатрично отделение на МБАЛ-Пазарджик. Освен, че направиха дарение за болните деца, те ги поздравиха и с песнички и стихчета. Момченцата и момиченцата участват в благотворителна инициатива, а със събраните средства от нея са закупени пъстри чаршафчета и одеалца, които бяха дарени на Неонатологично отделение и на Второ педиатрично отделение.


Директорката на ДГ“Слънчо“ Михаела Черешарова съобщи, че след разпродажбата на туршия, приготвена от децата, е събрана сумата от 505 лв., а с тези средства са закупени спални комплекти за двете отделения и одеалца. Идеята за благотворителната кауза „Дете с добро сърце“ идва от малчуганите от четвърта група“Детелина“.

DSC 0656


Д-р Мария Митева благодари от името на Неонатология и Второ педиатрично отделение за дарените завивчици.
„Изключително благодарим за този мил жест и направеното дарение. Това показва, че доброто наистина съществува. Трябва да учим децата си на добро, защото те са нашето бъдеще и заедно с тях трябва да се справяме. Винаги с усмивка и добрина“, сподели д-р Митева. Тя разказа на малките гости на отделението, че при тях постъпват болни дечица на различна възраст, както и съвсем малки бебенца. Д-р Митева пожела на момиченцата и момченцата от детска градина „Слънчо“ да са здрави и да продължават със своите добри дела.

 

 

DSC 0673

logo-mbal

 

 

Дарителска  кампания на МБАЛ-Пазарджик

СМЕТКА ЗА ДАРЕНИЯ:

“МБАЛ-ПАЗАРДЖИК“АД

 „Инвестбанк“ АД

IBAN: BG30 IORT 8048 1092 7217 02

BIC: IORTBESF 

Основание за превод: 

Дарение