Безплатни гастроентерологични прегледи за здравноосигурени лица организира Първо вътрешно отделение на МБАЛ-Пазарджик. Кампанията на гастроентеролозите ще стартира на 1 ноември и ще продължи до 16 декември. Прегледите ще се извършват в Първо вътрешно отделение от д-р Емилия Христова и д-р Минко Базитов.

От желаещите да се консултират със специалист не се изисква направление от личния лекар,нито заплащане, но трябва предварително да си запишат час на тел: 0876749457-д-р Минко  Базитов, 0897025857-д-р Емилия  Христова.

Целта е да може да бъдат обхванати повече  болни, които имат симптоми на   гастроентерологични заболявания, както и такива, които нямат , но са с безсимптомно   протичащи  заболявания  на стомашно-чревния тракт, черния дроб и панкреаса.

Гастроентерологичните заболявания много често протичат без оплаквания, но могат да имат сериозни последици върху човешкия организъм. С тази кампания лекарите от Първо вътрешно отделение искат да помогнат на колкото се може повече хора да проверят здравословното си състояние. Профилактичните прегледи са много важни за ранната диагностика и навременното лечение на различни заболявания, категорични са специалистите.

logo-mbal

 

 

Дарителска  кампания на МБАЛ-Пазарджик

СМЕТКА ЗА ДАРЕНИЯ:

“МБАЛ-ПАЗАРДЖИК“АД

 „Инвестбанк“ АД

IBAN: BG30 IORT 8048 1092 7217 02

BIC: IORTBESF 

Основание за превод: 

Дарение