Благодарствено писмо до екипите на две отделения на МБАЛ-Пазарджик изпрати Аделина Малинкова от град Долна баня. Младата жена изказва своята сърдечна благодарност за спасяването на нейния живот и положените грижи.

Точно преди 1 година тя е приета в болницата в много тежко състояние след претърпяна тежка катастрофа. 25-годишната жена е с множество счупвания по цялото тяло. Лечението й продължава дълго време в ОАИЛ и Ортопедично отделение. Налага се да бъде оперирана и в рамките на една година да влиза четири пъти в лечебното заведение.
„Благодарение на целия екип на ОАИЛ, както и на Отделението по ортопедия и травматология отново съм на крака“, пише в писмото си Аделина. Тя отправя специални благодарности и на д-р Ангел Добрев от Интензивното отделение и д-р Борис Маринков от Ортопедично отделение.

„Благодаря на всички в МБАЛ- Пазарджик, които се бориха за живота ми и успяха да го спасят. Без тях това нямаше да бъде възможно. Нека има всеотдайни и добри лекари, защото те са Ангелите, които спасяват човешки живот, колкото и да е трудно“, допълва развълнуваната пациентка.

IMG-576fb141f30dcf838a5825938c9f619d-V

logo-mbal

 

 

Дарителска  кампания на МБАЛ-Пазарджик

СМЕТКА ЗА ДАРЕНИЯ:

“МБАЛ-ПАЗАРДЖИК“АД

 „Инвестбанк“ АД

IBAN: BG30 IORT 8048 1092 7217 02

BIC: IORTBESF 

Основание за превод: 

Дарение