В МБАЛ-Пазарджик беше осветен курбан за здраве. Тържественият водосвет отслужи архиерейският наместник на Пазарджик свещеноиконом Боян Кочев. В празничното съслужение в параклиса на болницата взеха участие секретарят на Архиерейското наместничество протойерей Стефан Йорданов, енорийският свещеник Димитър Христев и отец Любомир Чавдаров. На тържествения водосвет присъстваха изпълнителният директор на МБАЛ-Пазарджик д-р Красимир Темнилов, главната сестра Елена Станчева, медици и служители на лечебното заведение.


Агнешкият курбан бе по инициатива на ръководството на болницата.Той беше раздаден на всички работещи в МБАЛ-Пазарджик с пожелание за здраве и надежда, че съвсем скоро пандемията ще свърши и коронавирусът ще си отиде. Свещеноиконом Боян Кочев благослови, присъстващите на водосвета, както и всички служители на лечебното заведение.
„С вашите сили, ръце и благи думи вие лекувате не само човешките тела, но и техните страдащи души. Бог да ви благослови! Да ви даде дълъг живот, радост, сили и здраве“, пожела архиерейският наместник.

 

20210608 111602

logo-mbal

 

 

Дарителска  кампания на МБАЛ-Пазарджик

СМЕТКА ЗА ДАРЕНИЯ:

“МБАЛ-ПАЗАРДЖИК“АД

 „Инвестбанк“ АД

IBAN: BG30 IORT 8048 1092 7217 02

BIC: IORTBESF 

Основание за превод: 

Дарение