П О З Д Р А В И Т Е Л Е Н  А Д Р Е С
Скъпи колеги,

Приемете нашите сърдечни поздрави по случай 12-ти май- Международен ден на сестринството.

Благодарим Ви за всекидневните грижи, които полагате за болните. Благодарим Ви, че работите с душа и сърце. Благодарим Ви, че сте силни и търпеливи!

Вашата професия е трудна и пълна с изпитания, но всеки ден вие доказвате, че Вашата мисия е да служите на живота и здравето на хората, които се нуждаят от медицински грижи.

Светът продължава повече от година да се бори със световна пандемия. В изминалите тежки дни и месеци Вие рискувахте собствения си живот, за да помагате на пациентите. Вашите усилия и отдаденост на професията са ярък пример за обществото.
Флорънс Найтингейл прави истинска революция в обслужването на ранените и болни войници по време на Кримската война. Тя става национална героиня на Англия.
Днес Вие сте сред героите на нашето време. Вашият празник е ден, който да ни напомня колко безценна е професията Ви. Убедени сме, че Вашият труд и себераздаване заслужават висока оценка.
Вие дарявате доброта, милосърдие, сили и надежда. Продължавайте все така отговорно и внимателно да се грижите за пациентите.

Пожелаваме Ви на първо място здраве и любов! Пожелаваме Ви много успехи в личен и професионален план! Бъдете уважавани, ценени и обичани!

Честит празник на всички медицински сестри и професионалисти
по здравни грижи!

 

С уважение:

Д-Р КРАСИМИР ТЕМНИЛОВ
Изпълнителен Директор
на „МБАЛ – Пазарджик” АД

ЕЛЕНА СТАНЧЕВА
гл.медицинска сестра

 

 

P. ADRES SESTRI

logo-mbal

 

 

Дарителска  кампания на МБАЛ-Пазарджик

СМЕТКА ЗА ДАРЕНИЯ:

“МБАЛ-ПАЗАРДЖИК“АД

 „Инвестбанк“ АД

IBAN: BG30 IORT 8048 1092 7217 02

BIC: IORTBESF 

Основание за превод: 

Дарение