Младо семейство от Велинград направи дарение за Неонатологично отделение на МБАЛ-Пазарджик. Дарителите пожелаха дарената от тях сума от 450лв. да бъде използвана за закупуването на завивки за бебенцата, за които се полагат грижи в отделението.

продължава>

"Създаването на лечебно заведение е благородно дело, което обединява усилията на хиляди хора. Всяка болница има свой собствен живот. Той започва с нейното откриване и продължава със здравните работници, децата, които се раждат в нея и пациентите, които се лекуват в различните отделения на лечебното заведение”, отбеляза изпълнителният директор на МБАЛ-Пазарджик д-р Красимир Темнилов в своето приветствие при откриване на научната конференция, посветена на 140-годишния юбилей на лечебното заведение.

продължава>

140 години от своето създаване ще отбележи МБАЛ – Пазарджик. По този повод на 18 и 19 ноември ще се проведе двудневна научна конференция. Тържественият форум под надслов “140 години МБАЛ- Пазарджик“ ще започне в 15ч. на 18 ноември.Събитието ще открие изпълнителният директор на лечебното заведение д-р Красимир Темнилов.

продължава>

72-годишната пазарджиклийка Йорданка Дойкова се оказа истински медицински феномен.

Хирурзите от МБАЛ-Пазарджик откриват, че всичките ѝ вътрешни органи, включително сърцето, са разположени огледално. Това се случва при изследвания преди лапароскопска операция за отстраняване на жлъчката.

продължава>

Благодарствено писмо до ръководството на МБАЛ-Пазарджик изпрати Райна Зайкова от Пловдив. С него тя иска да изкаже своите благодарности към началника на Инфекциозно отделение д-р Мария Пишмишева и екипа й за положените грижи за нейния баща Христо Зайков, който е бил техен пациент.
„В деня на лекаря, моля да приемете нашето благодарствено писмо към ръководителя на Инфекциозна клиника д-р Мария Пишмишева и лекарите от екипа й за неуморните усилия в борбата им с Ковид -19. В лицето на д-р Пишмишева и младите лекари от отделението Вие имате истинско богатство.

продължава>

Още статии...
logo-mbal

 

 

Дарителска  кампания на МБАЛ-Пазарджик

СМЕТКА ЗА ДАРЕНИЯ:

“МБАЛ-ПАЗАРДЖИК“АД

 „Инвестбанк“ АД

IBAN: BG30 IORT 8048 1092 7217 02

BIC: IORTBESF 

Основание за превод: 

1. Дарение

2. Дарение за COVID-19