Народният представител от Пазарджишки избирателен район в 44-тото Народно събрание Десислава Тодорова изпрати поздравителен адрес до изпълнителния директор на МБАЛ-Пазарджик  д-р Красимир Темнилов. С него тя честити Деня на българския лекар на медиците от областната болница.
"Приемете моите искрени поздрави и благопожелания към Вас и всички лекари в МБАЛ – Пазарджик по случай 19 октомври – Ден на българския лекар.
Днешната дата е прекрасен повод, който използвам за да се обърна с благодарност към вашите усилия, грижа и професионализъм, с които спасявате човешкия живот и пазите здравето на всички нас.


В последните месеци на изпитание за областта и държавата ни Вие сте тези, които достойно изпълнявате своя професионален дълг и благодарение на труда и себеотдаването Ви, всички ние получаваме адекватна медицинска грижа и помощ.
Искам да Ви поздравя за всеотдайността, за хуманността, за силата на духа и стремежа да служите на обществото ни.
Бъдете здрави и предани на Хипократовата клетва, която стои в основата на вашата благородна и достойна професия", се казва в поздравителиня адрес на народния представител от ГЕРБ Десислава Тодорова.

 

d todorova

logo-mbal

 

 

Дарителска  кампания на МБАЛ-Пазарджик

СМЕТКА ЗА ДАРЕНИЯ:

“МБАЛ-ПАЗАРДЖИК“АД

 „Инвестбанк“ АД

IBAN: BG30 IORT 8048 1092 7217 02

BIC: IORTBESF 

Основание за превод: 

1. Дарение

2. Дарение за COVID-19