Второ дарение от благотворителната кампания за рециклиране “Пазарджик обича” направиха младежите от Съвета за младежка политика и фирма “РеПак”. Те дариха стерилизатор за Неонатологичното отделение в МБАЛ – Пазарджик.

Поради противоепидемичните мерки в борбата с COVID-19, дарителите не успяха да предадат дарението лично.

В местната младежка организация са горди, че за година и половина успяха да ангажират своите съграждани да събират и рециклират пластмасови капачки и шишета, алуминиеви кенчета и хартиени отпадъци, като със съдействието на Община Пазарджик младежите поставиха метален пункт под формата на “сърце” за капачки и на същото място организират ежемесечни пунктове за рециклиране, а събраните средства към момента са на стойност 3500 лева.

“Искрено благодарим на всички хора, които се включват в нашата кампания, посещават пунктовете ни и рециклират активно, заяви председателят на Съвета за младежка политика Александър Иванов. С помощта на тях, на младежите от Съвета за младежка политика и на фирма “РеПак” успяваме да осъществим вече второ дарение, като нека не забравяме, че кампанията има и добавена стойност - рециклираме и допринасяме за опазването на околната среда. Радваме се, че можем да бъдем полезни и този стерилизатор ще послужи за стерилизирането на всички медицински уреди и бебешки посуди, включително и кислородните палатки, които дарихме през месец януари”, допълни Александър Иванов.

 

darenie bebeta

logo-mbal

 

 

Дарителска  кампания на МБАЛ-Пазарджик

„Заедно в битката с COVID-19“

СМЕТКА ЗА ДАРЕНИЯ:

“МБАЛ-ПАЗАРДЖИК“АД

 ЦКБ АД КЛОН ПАЗАРДЖИК

IBAN: BG40 CECB 9790 10А2 3181 00

BIC: CECBBGSF

Основание за превод: Дарение за COVID-19