Днес е Благовещение - един от големите пролетни празници. Според народните вярвания на този ден болестите си отиват. Искрено се надяваме, че ще има и по-добри дни за всички нас и всички засегнати по целия свят от епидемията от коронавируса. Докато това се случи обаче, се нуждаем да сме силни и обединени. Нуждаем се от подкрепа и помощ.


Никой от нас не е застрахован, че няма да се разболее на 100 процента. Точно в такива моменти на кризи се нуждаем от повече човечност, съпричастност и доброта.
МБАЛ -Пазаржик  стартира дарителска кампания „ Заедно в битката с COVID-19“. Лечебното заведение търси помощ за набиране на средства за закупуване на предпазни средства , дезинфекционни препарати, консумативи, медицински изделия и апаратура във връзка с лечението на пациенти с коронавирус в Пазарджик.
Областната болница приема и директни дарения на предпазни маски, защитни облекла и други консумативи, свързани с работата на медицинския персонал.
Може да помогнете и на работещите в лечебното заведение, които вече живеят в Инфекциозно отделение, с доставка на храна или хранителни продукти.
МБАЛ- Пазарджик е най-голямото здравно заведение в област Пазарджик, където функционира Инфекциозно отделение, в което се настаняват пациенти със симптоматика за коронавирус. МБАЛ- Пазарджик вече лекува болни от  COVID-19 . Лечебното заведение е на първа линия в борбата със заболяването.

 

Разчитаме на вас в този труден момент !

 

Нека бъдем заедно в тази битка за живот !


По повод различни запитвания, за оказване на финансова помощ, Ви предоставяме сметката, на която може да се даряват средства.
“МБАЛ-ПАЗАРДЖИК“АД
ЦКБ АД КЛОН ПАЗАРДЖИК
IBAN: BG40 CECB 9790 10А2 3181 00
BIC: CECBBGSF
Основание за превод: Дарение за COVID-19


Благодарим Ви за подкрепата ! Бъдете здрави!

logo-mbal

 

 "МБАЛ Пазарджик" АД търси да назначи в отделението по трансфузионна хематология лекар - специалист, в отделението по нервни болести – ЛЕКАР СЪС СПЕЦИАЛНОСТ,
с възможност и за лекари без придобита специалност, с развитие в тази посока.