Трима от доказаните с COVID-19, хоспитализирани в „Инфекциозно отделение“ на МБАЛ- Пазарджик, са в добро общо състояние. Потвърдените два нови случая са на  мъже на 43 г. и  на 71 г.

продължава>

МБАЛ-Пазарджик получи дихателен апарат от дарението, дарено на Министерството на здравеопазването от собственика на най-голямата група частни лечебни заведения в страната „БУЛФАРМА”-д-р Михаил Тиков.

продължава>

9 кашона с пакети с хранителни продукти в подкрепа на медици и близките им под карантина получи Инфекциозно отделение на МБАЛ-Пазарджик. Дарението е от кампанията "Заедно ще се справим", организирана от Български лекарски съюз, Българско дружество по офталмология и Организация на евреите в България „Шалом“. Участват и много доброволци.

продължава>

 

Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Пазарджик дари 18 хиляди лева на „МБАЛ- Пазарджик“. С дарената сума  ще  бъдат  за закупени  предпазни средства и медицински пособия, необходими за лечението и защитата от COVID – 19.

продължава>

Изписаха първата пациентка с доказана диагноза COVID- 19 в Пазарджишка област. 72 -годишната жена бе приета в Инфекциозно отделение на МБАЛ -Пазарджик на 21 март. Към момента на изписването тя е в добро състояние, без оплаквания.

продължава>

Още статии...
logo-mbal

 

 

Дарителска  кампания на МБАЛ-Пазарджик

„Заедно в битката с COVID-19“

СМЕТКА ЗА ДАРЕНИЯ:

“МБАЛ-ПАЗАРДЖИК“АД

 ЦКБ АД КЛОН ПАЗАРДЖИК

IBAN: BG40 CECB 9790 10А2 3181 00

BIC: CECBBGSF

Основание за превод: Дарение за COVID-19